Drömmen om en smidig konferens

Drömmen om att leda och ordna en konferens så smidigt som möjligt lever än. När man sitter mitt i planläggningen av en konferens har det en tendens att alltid skena i väg i stressigt, oöverblickbart och krångligt. Men nu genom att det går att boka konferensrum i Outlook så förenklas hela processen.

Vi har alla befunnit oss i situationen innan en stor konferens där det bara blir mer och mer att fixa, men tiden rinner ifrån en. Det blir mycket som ska fixas under kort tid och ingenting går ens väg. Men nu går det helt enkelt att göra enklare. Med ett Pronestor planners system som gör det möjligt att boka konferensrum i Outlook kan man samla all planering inför en konferens på ett och samma ställe.

Det är smidigt, enkelt och lätt att lära sig. Vad det går ut på är helt enkelt att du samlar all information, planering och bokningar i ditt mailsystem. Genom Pronestor planer går det enkelt att boka konferensrum i Outlook som gör att bokningen och all information kring denna hamnar direkt i ditt mailsystem. Du behöver inte längre synka din kalender eller hålla koll på flera olika flöden åt gången.

Förenkla för dig och för deltagarna

Detta system gör det dock inte enbart enklare för dig, utan också för dina kollegor och deltagare på konferensen. Genom att boka konferensrum i Outlook så kan alla som ska delta på konferensen få in tid, rum, och all information som krävs kring bokningen, direkt i sitt mail. Det gör att man kan hålla koll på bokningar och ändringar direkt i mobilen också. Så även om du inte sitter vid din dator, kan du vara uppdaterad på om det sker några förändringar kring konferensen eller om du bara behöver kolla upp en tid eller möteslokal.

Det är således något som underlättar för alla, som dessutom minskar felkommunikation, missförstånd och extra arbete. Helt enkelt ett system som är gjort för att medarbetarna ska kunna fokusera på det som faktiskt är ämnet för konferensen och strunta i allt det administrativa runt om kring. En vinst för alla.

Related Articles

[td_block_social_counter facebook="tagdiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" style="style8 td-social-boxed td-social-font-icons" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjM4IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9LCJwb3J0cmFpdCI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzAiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBvcnRyYWl0X21heF93aWR0aCI6MTAxOCwicG9ydHJhaXRfbWluX3dpZHRoIjo3Njh9" custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_8" f_header_font_family="712" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_weight="500" f_header_font_size="17" border_color="#dd3333"]
- Advertisement -spot_img

Latest Articles